søndag 13. juni 2010

Alstahaug Maraton 2010- Jeg klarte det


JEG KLARTE DET!!!

Å gjennoføre Alstahaug halvmaraton har vert mitt mål denne våren. Jeg staret å trene like etter jule etter flere års forfall, og måtte ha et mål å trene mot. Kunne ikke si nei da Silje utfordret meg til å løpe halvmaraton. Trodde ikke det var fysisk mulig å klare da jeg med blodsmak i munnen slet meg igjennom 5 km i slutten av januar. Men her sitter jeg altså dagen derpå, VELDIG stolt over å ha gjennomført 21,1 km på 2 timer og 20 minutter. Og det var tungt, noe bildene under er et bevis på. Hadde ikke klart det uten min fantastiske støttespiller underveis, Silje. Tusen takk for oppmuntringen, ditt positive humør og og støtten underveis. Spesielt de siste par km. Like før det braker løs. Hadde følelsen av å skulle opp til eksamen.

Her har vi løpt ca. 5 km og er i strålende form.


Ca. 400 m før mål, og jeg har en puls på 209. Jeg trodde min maxpuls var 206, og her er den altså 3 slag over. Jeg begynte å hypeventilere og hadde det ikke noe serlig godt. Men Silje presset meg til å fortsette.Like før mål, og jeg er helt i kjelleren å henter energi. Silje dyttet meg frem. Du er super altså;)

Etter målgang måtte det felles noen tårer, for jeg var helt utslitt. Hadde aldri trodd at jeg skulle klare å presse meg selv så hart. Det gjorde så vondt, men samtidig føltes det utolig godt å ha klart noe som man i utgangspunktet ikke trodde var mulig. Nå gleder jeg meg bare til neste år. Da skal jeg kare det på 2 timer. Har jo et helt år å trene på.

Så vil jeg si, tusen takk til dere andre som også var med, både dere som løp, men også suporterne våre. Dere var med på å gjøre dette til en positiv opplevelse.


10 kommentarer:

Pink lady sa...

Gratulerer med vel gjennomført Maraton 2010! Moro at du fullførte løpet:-)
Kjempe flink var du:-)

Ha en fin og kreativ uke! Klem Laila.

GryA sa...

Gratulerer!!!!! Det var veldig motiverende lese. Jeg har nemlig planer om å ta den første løpeturen etter graviditet ( m/ svineinfluensa) og fødsel denne uka.Her snakker vi bunnivå på de 33 årene jeg har levd...grugleder meg...

Nora sa...

Way to go, Iselind!!!
What a great way to kick off your summer ;)
Just a little break and then back to training (?).
Big hugs,
Nora

Siv Anne sa...

Ja det er bare å gratulere så mye. Veldig morro å følge dere underveis og er veldig imponert over prestasjonen din Iselind.

Bare å fortsette nå, om et par år løper dere kanskje helmaraton.

Randi Th. sa...

GRATULERER!!!!
Jammen tøff! Dette er noe å være stolt av!

Ha en herlig uke!

-klem-

Mona sa...

Så flink du har vært GRATULERER...føles godt å nå sine mål. Ha en fin fin uke

Randi Elisabeth sa...

Så flott, gratulerer:)

T:o)ve sa...

Så klart du greidde det, du er tøffere enn toget :)
Gratulerer med vel gjennomført halvmaraton!

Brit sa...

Gratulerer så mye Iselind :) Så flink du er!!! Knall tøft!!!
Tusen takk for kjempefin kommentar i bloggen min :) Så koselig av deg.
Ha en fin kveld.
Brit

Ann Cicilie sa...

Wow, du er sprek altså!

Du er herved utnevnt til min livsstilskonsulent :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails