tirsdag 14. september 2010

Hverdag og Fest- Mye som har skjedd

Vi er godt i gang med september, og hjemme hos oss har det sålangt vært mye som har skjedd. Her kommer en liten oppdatering.

Vår kjære datter feiret 2 års dagen sin 10 september- utrolig så fort tiden går. Hun var så fornøyd da hun fikk møbler til dukken sin. Det er så artig, for hun har virkelig begynt å leke med dukken sin...

Så har vi hatt besøk av vannkoppene- heldigvis, så var de ikke til så stor en plage. Nå venter vi bare på at de skal dukke opp hos lillesøster.


Så har vi begynt på et stort prosjekt som kommer til å ta lang tid, og det er HYTTE. Vi har begynt å rydde plass der drømmehytta vår skal stå. Utrolig spennende å begynne på noe som vi har drømt om leeeenge.


Så har jeg vært forlover til vakre Sissel. Det var en ære å få følge henne den dagen fra tidlig om morgenen og ut i de sene nattetimer. Dere var så flotte.
Da ønsker jeg alle sammen er riktig fin dag.
Iselind


4 kommentarer:

Pink lady sa...

Så herlig at hyttedrømmen blir en virkelighet:-) Godt at vannkoppene er unnagjort også. Nydelig bilde av 2 åringen og bruden/forlover!

Ha en fin dag!
Klem Laila.

Elisabeth sa...

grattis med drømmen om hytte.... og ja, det er litt av hvert som skjer hos dere ja....må jo si at kitty sengen var søøøøt da.... :o)

ha en fin fin dag videre du og dine..

mette sa...

Gratulere med lillesnuppa. Og vannkopper får meg til å klø bare ved tanken. Men det er nå bra å få de mens en er liten.

Så artig ar dere bygger dere hytte. Gleder meg til å se.

Ellers er du en mesterscrapper. Er ikke like flink til å legge inn en kommentar, men jeg ser dem alle som en. Du er så flink.


Savner papirgleder og gjengen der. Nå hører jeg liksom ikke til noe sted. Men , men, alt har en ende.

Håper alt er bra med deg og dine.

Klem

Anonym sa...

Gleder meg virkelig til å følge hyttedrømmen deres! Det kommer til å bli så flott!!! :)

Heldig dere som er ferdige med vannkoppene - skulle gått an å sendt noen "kopper" til Kasper også, så vi hadde vært ferdig med det!

Vi snakkes snart!!

Klem, Mette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails