tirsdag 4. mai 2010

Alstahaug maraton 2010- klarer jeg dette tro?

Like etter jul startet jeg å trene igjen etter flere års forfall på den fronten. Jeg ble utfordret av en av mine kolleger om å bli med å trene meg opp til å løpe et halv maraton den 12 juni 2010, og det ble jeg altså med på. Spennende å se hva man faktisk kan klare på så kort tid.
Så i mange timer denne våren har jeg slitt, svettet, hatt vondt i bena, sovnet tidlig på sofaen, men ikke minst, blitt i bedre form. Og det er gøy folkens.

Det er litt skummelt, for 12 juni nærmer seg med stormskritt, og jeg har enda mange timer med trening foran meg før jeg kan klare å løpe så langt som 21 km i strekk.

Bildet over er fra en av mine første treningsøkter like etter jul, og da var det sinnsykt tungt. Klarte så vidt å løpe 5 km, og da gjorde jeg det med blod smak i munnen.
All denne treningen er nok syndebukken for at det har blitt lite scrapping på meg. Men det kommer, var bare godt med litt scrappe pause.

Under er løypen jeg skal løpe, og er vi heldig med være den dagen, finnes det ikke noe flottere sted å løpe. Det er rett og slett vakkert der.


Ha en strålende dag.
Iselind

6 kommentarer:

GryA sa...

Stå på videre! Og lykke til den 12.juni! Tøft

Julie sa...

Jeg heier på deg Iselind!!!

Stor klem til deg :)

Siv Anne sa...

Iselind
Det klarer du selvfølglig!
Tviler ikke et sekund :)

Heia, heia

T:o)ve sa...

Åååå du er FLINK!
Lykke til videre, dette klarer du!

Nora sa...

I'm behind you all the way!
Don't look back ;)
Big hugs,
Nora

Pink lady sa...

Lykke til på maraton løpet 2010!
Utrolig flott natur! Min mann kommer fra området og vi har familie på Alstahaug:-)

Klem Laila.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails