søndag 10. januar 2010

En til til skissedilla # 41

Det er nesten umulig å ta gode bilder på denne årstiden, speisielt når det regner og er helt grått og trist ute. Men jeg har alikevel lyst å levere et bidrag til ukens skissedille, selv om kvalitteten på bildet er så som så. Bakgrunnsarket er altså lyseblått. Syns skissen var så utolig artig å jobbe med.

I dag skulle vi egentlig ut på skitur for å grille pølser og drikke kakao, men været ville det annerledes. Det blir vel heller en dag med sport på TV regner jeg med.
Uansett, ha en fin dag....

5 kommentarer:

mette sa...

Nyyyydelig vakker, Iselind - igjen!

Du lager de lekreste lo'er! Vakkert bilde av sønnen din, lekkert med bølgepapp og bling. Fargene er perfekte og oppsettet likeså!

10x10

Siv Anne sa...

En kjempelekker side Iselind

Randi Th. sa...

Denne var jo virkelig lekker Iselind!!! Sånn at man begynner å lengte til sommeren.....
Ha en flott dag!
-klem-

Randi Elisabeth sa...

Selv om det ikke vises at bakgrunnsarket egentlig er lyseblått(fargen var fine allikevel)....så var det en veldig fin LO og den fikk meg til å lengte etter sommeren;) Og når sommeren kommer blir det bedre å ta bilder:D Har slitt med det samme selv, men akkurat nå for tiden er det snø og flott vintervær - og flott foto vær;)

HegeAL sa...

Så bra du likte skissa! Kjenner til det med å ta bilder av LOene på vintern..ikke enkelt! Nydelig bidrag! Digger bølgepappen!

Takk for at du deltar!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails