tirsdag 1. desember 2009

Award


Tusen takk Vibeke for denne awarden. Jeg ble skikkelig glad for denne flotte oppmerksomhete.
Dette er hva hun skriver:
Ei som jeg har stor sans for om dagen er Iselind. Den dama scrapper som bare det!! Har så stor sansen for oppsettet du bruker - og ikke minst all den flotte håndsømmen din!! Takk for at du er så flink til å inspirere alle oss rundt deg:)
Da er det min tur å gi den tilbake, og den første jeg gir den til er tilbake til Vibeke. Du er en stor inspirasjonskilde for meg. Er alltid innom i din blogg når du kommer med noe nytt. Du skrapper den ene flotte layouten av jentene dine etter den andre. Liker også at du alltid har med tekst. Artig dokumentasjon å se tilbake på senere for jentene.
Den andre som får den er min gode venninne Julie, (www.scrapperiet.no )Du inspirerer med med og uten scrappe saker. Tusen takk for at du er den du er. Du er så flink, og jeg digger den rene "enkle" scrappe stilen din. Du er en av de som virkelig har gitt meg utfordringer, glede og gode samtaler rundt denne hobbyen, og det håper jeg fortsetter.
Den tredje er Siv Anne, som også er en av mine gode scrappe venninner. Du gir meg masse inspirasjon og jeg beundrer din allsidighet. Kjempeflink er du. Gleder meg til vi skal ha scrappetreff igjen.
Den fjerde som får er Jannhild. Du og du for en scrapper. Hun er fabelaktig flink med kort, men når hun scrapper layouter, blir jeg helt stum av beundring. Vil se mer Jannhild.....!
Den femte er Randi. Har dere sett de utrolig flotte boksene hun har laget i det siste. Rett og slett bare helt utrolig flotte. Absolutt verdt et besøk.
Så vil jeg også gi den til Lula. Du er utolig flink....en av mine favoritt scrappere her i norge. Digger den lekne, men også rene stilen din. Er innom bloggen din nesten hver dag. Takk for all inspirasjon.
Her snør det, og julestemningen kommer sigende....det er så koselig med førjulstid.
Ha en fin kveld alle sammen.

4 kommentarer:

Lula sa...

Tuusen takk for de flotte ordene dine, de setter jeg sånn pris på! Jeg blir helt rørt her jeg...sippeguri som jeg er;)

Stor klem!

Randi Th. sa...

Tusen, tusen takk Iselind!!! Så snilt og koselig av deg!!! Jeg ble kjempeglad!!!
Ha en flott dag!
-klem-

Siv Anne sa...

Søte snille du :) Tusen takk! Veldig koselig og ikke minst utrolig at du blir inspirert av meg. Inspirasjons kilde av de store er du jo selv

Klem

Jannhild sa...

Ojojoj, tuuuusen takk Iselind!! Det var flotte ord å få!!
Ja gid jeg hadde hatt mer tid til å scrappe. Hadde hatt så lyst til så myyye mer av det, men tiden strekker ikke til både det ene og det andre... Men kanskje over nyttår, at tiden min kan bli litt mer brukt på scrapping! Håper det!!

Jeg gir den tilbake til deg her!
Du selv er et unikum på scrapping!! Du lager den ene etter den andre siden, nydelige er de alle, uansett hva du gjør med de!! Elsker LO'ene dine :) Du inspirerer!! Vet hvem jeg skal kikke på hvis jeg får det til igjen!

Stoooor og god klem fra meg til deg! Ønsker deg en superflott 3. desember!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails