onsdag 27. april 2011

7 år og SteamPunk kort...Jeg er tante til ei nydelig jente som fylte 7 år for en liten stund siden. Hvert år lager jeg en bursdagsLO til henne, og denne fikk hun i år.Jeg har brukt nydelige ark fra Inkido, og matten bak bildet har jeg klippet ut etter sjablong fra kiwi lane. Bokstavene er fra American Crafts.


Da jeg var med på SteinkjerScreppa i midten av April, var jeg med på et kanon bra kurs hos Screppa Torill. Steam Punk kurs- det ultimate mannekort kurset. Under ser dere resultatet. det var skikkelig artig, og jeg kommer garantert til å prøve denne stilarten igjen. Takk for herlig inspirasjon Torill!!


Takk for at du besøkte min blogg
Du er velkommen tilbake.


Ha en fortsatt fin kveld.


Iselind

tirsdag 26. april 2011

DT- Call hos ScrappeHuset

ScrappeHuset søker ny medbeboer fra sommeren. Kan dette være noe for deg?
LES MER.........


Fra sommeren av har vi et ledig rom her i Huset, og trenger DEG!!Du er kreativ, nytenkende og liker å gi alt.
Høres dette ut som deg??

Du må være aktiv inne på vårt private forum, scrappe bidrag til våre utfordringer, jobbe sammen med våre sponsorer - og ikke minst så må du ha en herlig personlighet.
Vi skal alle bo sammen i Huset, så det er viktig at vi fungerer bra på det "sosiale" planet også.

Her hos oss får du:
- vennskap
- sponsorting
- inspirasjon
- scrappeglede
- og nok å gjøre ;)


Vi vil at du skal scrappe en layout, kort eller noe helt annet som viser oss hvilken scrappestil du har, og hva som kjennetegner deg.

Send oss en mail hvor du sender med ditt kunstverk, link til din blogg - og det viktigste av alt: Fortell oss hvem du er. Hva ler du av? Er du typen som bruker 3 påleggtyper på skiven??
Spretter du opp kl 6 om morgenen?? Elsker du lilla? Hvem er du??
Vis oss din personlighet :)


Mail: scrappehuset@gmail.com
Merk mailen med: DT søknad
Frist: 30 mai

Hvis du har noen spørsmål rundt dette - rop ut :)


NB: Har du lyst - så er det jo en stor fordel om du scrapper til noen av våre andre utfordringer også, slik at vi ser mest mulig " av deg":)


Da venter vi spent på DIN søknad :)

lørdag 16. april 2011

Vi tar`n- april

Da er det tid for en ny Vi Tar`n inne hos ScrappeHuset, og denne gangen har vi funnet frem denne lekre LOen som. Naomi Capps fra Japan har laget! Den er fullpakken med detaljer og farger, så det er mye å hente inspirasjon i fra. Det er virkelig verdt å ta turen innom i hennes blogg, for hun lager de lekreste ting. Her ser dere min løsning. Jeg ble inspirert av fargen lilla, bildet, knapper, revnen oppe på LOen og diverse pynt. Jeg har brukt mye mer stasj en hva jeg normalt gjør, men det var artig å lage denne.
Legger ved noen detaljebilder:

Da ønsker jeg alle mine lesere en riktig god påske!

Her ser det ut til at det blir en regnfyllt påske.....øs pøs!!

onsdag 13. april 2011

3 år- TJSC

That just so cute hadde designet en egen skisse til Steinkjer Screppa, og her er min løsning. Jeg er gu`mor til ei lita frøken som snart fyller 3 år, og denne skal hun få i stedenfor bursdags kort. Har også her brukt de flott arkene fra Maja Design....., vimplene har jeg klippet ut fra de nyeste arkene fra Poppy design. Håper dere liker den....!
Noen detaljebilder.....

mandag 11. april 2011

Skissedilla # 107

Da har jeg kommet hjem igjen etter en fantastisk helg i Steinkjer hvor jeg har vært med på Steinkjer Screppa. Jeg har vært på tur med en gjeng fantastiske damer....., og vi har skravlet, scrappet, skravlet mer, ledd masse, rett og slett bare kost oss masse. Artig var det også at jeg fikk treffe nesten hele mine medbeboere i ScrappeHuset. Det var bare Elisabeth som manglet. Det var kjempeartig å treffe der jenter. Ble veldig inspirert av spesielt Vibeke som jeg var så heldig å få sitte ved siden av. En av oppgavene i inspirasjonsheftet var ukens skisse hos skissedilla, og her er altså min løsning. Jeg har brukt de nydelige arkene fra Maja design. Jeg digger de arkene.
må få med et lite detaljebilde....... Takk for at du besøkte min blogg. Ha en fin kveld.... Iselind

fredag 1. april 2011

NYTELSE- ny utfordring hos ScrappeHuset

Da har vi kommet til den 1 april, og det er tid for en ny utfordring inne Hos ScrappeHuset.
Og utfordringen er:

Vi vil at du denne gang skal la deg inspirere av ordet nytelse, og lage noe ut fra det! En deilig, bred oppgave som vi håper vekker mange slags assosiasjoner og idéer hos dere, og vi gleder oss til å se hva dere får ut av det! Fristen er 30. april midnatt.


Les mer om utfordringen her.Her ser dere hvordan jeg har løst oppgaven. For meg er det en nytelse å drikke en god kopp caffe latte. Perfekt tema å scrappe med de nydelig arkene fra Maja Desig. Elsker de arkene.


Sponsorbruk: - Mønsterark fra Maja Design - Bokstaver og blonder sponset av Familieminner - Store blomster fra Prima -Små blomster fra Papirloftet - Metallramme fra Korthobby

Et lite detaljebilde:Og her er hele den nye kolleksjonen fra Maja Design. Jeg gleder meg til å scrappe mer med disse arkene.Om en uke drar jeg på scrappe treff til Steinkjer for å være med på Steinkjer Screppa. Jeg GLEDER meg!!!! Johooooo!!


Ønsker alle mine lesere en riktig god helg!!Iselind

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails