mandag 29. november 2010

1. søndag i advent


Ha en riktig god 1. søndag i advent.

søndag 28. november 2010

Pyntet en vinflaske

Vi i ScrappeHuset har blitt sponset med så mange flotte juleting, så vi har laget flere julekort.
Mitt julekort er festet på en vinflaske. Jeg syns det er artigere å gi bort en flaske vin når jeg har satt mitt personlige preg på den.
For å se hva jeg har brukt av sponsorting, så les i Scrappehusets blogg,

Her er det isende kaldt, så vi koser oss inne- i kveld skal det bli tid til litt scrapping....!

mandag 22. november 2010

Ny Inspirator. JUL

Da er det tid for ny inspirator oppgave inne hos ScrappeHuset, og denne gangen er temaet JUL. Her kan du lese mer om oppgaven.

Jeg har valgt å scrappe årets julekort bilde. Det er noe som hører med til juleforberedelsene hjemme hos oss. Har brukt dekortape som fra Maren og Andrines landhandleri som bakgrunn. Oppå har jeg malt med krakeleringsmaling og sprayet med rosa glimmermist. Jeg fikk frem det rosa lyset vi ofte har midt på dagen her i nord. Bildene er selvfølgelig av hjerte barna mine.
(Beklager dårlig bildekvalitet, men vanskelig å få det bedre når det er mørketid her i nord. Mørkt når jeg drar på arbeid, og mørkt når jeg kommer hjem, men prøv å se for dere en hvir og fin bakgrunn)

Ha en fin søndags kveld.

søndag 14. november 2010

LO laget av 4 scrappere

For noen helger tilbake, gikk årets scrappening av stabelen her i Mosjøen. Du kan lese mer om dette treffet her. Jeg har skrevet et lite innlegg om den kreative helgen.
LOen som du ser her er faktisk laget av 4 scrappere. Julie, Siv Anne, Torill og meg. Det ble gitt 12 min. til rådigehet per person, og dette ble resultatet. Jeg syns den ble kjempefin jeg, og det var en utrolig artig måte å lage en LO på. Det anbefales.

Ha en fin søndag.

Iselind

tirsdag 9. november 2010

Juleinspirasjon

Vi i ScrappeHuset har fått så mye fine julegreier fra ulike produsenter, så vi bestemte oss for å lage litt juleinspirasjon. Jeg er ikke den størte kortlager, men det er gøy en gang i mellom å gjøre noe annet. Kommer sikkert til å lage mer av alt det fine jeg har fått.
Sponsorbruk:
- mønsterark, blonde, bling og blomster fra INKIDO
- Bilde fra Pretty Vintage

Vi har strålende vintervær og mange kalde grader her i nord. Nydelig er det.

Ha en fin dag!!


torsdag 4. november 2010

The color room # 30

Scrappehuset er stadig på jakt etter nye utfordringer rundt omkring i ulike blogger og forum. Denne gangen har vi valgt å prøve oss inne hos The color room, som hver uke kommer med ny skisse og fage palett til. Et kjempeflott forum, med høy kvalitet, så ta deg turen dit du også, hvid ikke allerede har prøvd.

Jeg har valgt å holde meg til fargene, men ikke til skissen.De som kjenner meg, vet at denne siden betyr mye for meg.
Sponsorbruk:
Tape fra Maren og Andrine`S landhandleri
Bokstaver og bord fra American Crafts
Blomster fra Papirloftet
Kartong fra Unik Hobby
Takk for titten.
Ha en fortsatt fin dag.
Iselind

mandag 1. november 2010

Et par LOèr med SØM

November har kommet, og Scrappehuset har en ny utfordring klar. Denne gangen skal det brukes SØM på bidraget. Jeg bruker ofte søm, så denne gangen har jeg laget to inspirasjonsbidrag i to ulike stilarter. PÅ den øverste har jeg brodert med hyssing i sirkelen, og på LOèn under har jeg brodert overskriften for hånd. For å se hva jeg har brukt på LOène, så er det beskrevet i Scrappehuset sin blogg.


Håper du blir inspirert til å delta på utfordringen. Du kan vinne en premie sponset av 3ndy papirer.
Ha en fin 1.november.
Iselind

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails