mandag 27. september 2010

HURRA for Jeg.no


Hurra, jeg vant med denne LOèn inne hos That`s Just So Cute.
Tusen takk jenter for at dere valgte ut min LO- blir jo så glad av sånne gode overraskelser.
Ha en fin dag alle sammen,
og takk for at du besøker min blogg.
Iselind

onsdag 22. september 2010

Mitt MESTERVERK....

Scrappehuset sin Inspirator oppgave denne mnd. er å skape ditt mesterverk. Mitt mesterverk er min 2 barn- som betyr absolutt alt for meg. Har scrappet i cluster, som nok er den stilen jeg er mest konfortabel med å scrappe.

Jeg har brukt nydelig mønsterark fra I lowe scrap, klippet ut fra et prima mønsterak, malt med krakkelerings maling, rub ons ramme fra ukjent produsent, blonder, bokstaver fra adornit, gammel bokside som er malt med krakkererings maling og sprayet med sølv glimmermist og glitterlim.
Håper dere liker den.
Legger ved noen detaljebilder.


Ellers, så har vi fått vannkopper i hus igjen, 14 dager siden storebror hadde det. Ja ja, så er vi snart ferdige med det....heldigvis.
Ha en fin dag.

lørdag 18. september 2010

JEG.noVi i ScrappeHuset strekker oss lenger igjen, og denne gangen har vi tatt utfordringen inne hos That`s just so cute, som i disse dager feirer 1 år som utfordringsblogg. Gratulerer til dere. Utfordringen inneholdt disse kriteriene: bruk mist 2 mønsterark, minimum 3 knapper og ingen blomster.
Jeg har brukt:
- 3 mønsterak fra I lowe scrap
- den sorte swirvelen er klippet ut fra et Onire mønsterark
- knappene er fra div. klesplagg jeg har hatt


Vi har alle scrappet med lekre ark fra den polske produsenten I lowe scrap, og har du lyst å bli trukket ut som en heldig vinner av en arkpakke derfra, så legg igjen en kommentar her.


tirsdag 14. september 2010

Hverdag og Fest- Mye som har skjedd

Vi er godt i gang med september, og hjemme hos oss har det sålangt vært mye som har skjedd. Her kommer en liten oppdatering.

Vår kjære datter feiret 2 års dagen sin 10 september- utrolig så fort tiden går. Hun var så fornøyd da hun fikk møbler til dukken sin. Det er så artig, for hun har virkelig begynt å leke med dukken sin...

Så har vi hatt besøk av vannkoppene- heldigvis, så var de ikke til så stor en plage. Nå venter vi bare på at de skal dukke opp hos lillesøster.


Så har vi begynt på et stort prosjekt som kommer til å ta lang tid, og det er HYTTE. Vi har begynt å rydde plass der drømmehytta vår skal stå. Utrolig spennende å begynne på noe som vi har drømt om leeeenge.


Så har jeg vært forlover til vakre Sissel. Det var en ære å få følge henne den dagen fra tidlig om morgenen og ut i de sene nattetimer. Dere var så flotte.
Da ønsker jeg alle sammen er riktig fin dag.
Iselind


onsdag 8. september 2010

Klart for påmelding til årets store begivenhet....

Da er det klart for påmelding til årets SCRAPPENING i Mosjøen som gå av stabelen den 23- 24 oktober. Alt av info finner du i Julie sin blogg, så ta deg en titt der. Det er Julie som har laget den flotte layouten- lar du deg inspirere til å bli med på et White Space kurs, eller lyst å lære å lage en Randi eske fra bunnen av- det skal holdes flere kurs i løpet av helgen, og jeg er sikker på at du finner et som du vil være med på.
Jeg gleder meg jeg...., til å scrappe en hel helg med en gjeng scrappeglade damer. (menn er også lov altså)

onsdag 1. september 2010

Fotoshoot og CD omslag

Inne hos Scrappehuset har vi nå mnd. utfordring klar, og denne gangen er oppgaven å la seg inspirere av fargene i denne LOèn. Jeg har laget en LO hvor jeg har klint og klaesjet med maling, og det var gøy. I tillegg, så har jeg laget hjemmelagde blomster sprayet med glimmermist. Bildet er av meg om min venninne under hennes utdrikkingslag. Hun skal gifte seg nå i helgen, og jeg er hennes forlover. Blir spennende ja.

Hun fikk en CD med musikk som minner oss om henne av vennene sine under utdrikkingslaget, som jeg har laget et CD omslag til.
Ønker dere alle sammen en god 1. september- nå er høsten i anmars. Håper på riktig godt vær, for da er høsten en fantastisk årstid.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails