onsdag 19. mai 2010

Et lite bilderas.....

Har lyst å legge ut noen bilder jeg har tatt den siste mnd. Tiltross for sen vår, har vi vært masse ute, og da har jeg jo selvfølgelig kameraet med. Noen bilder fra 17. mai er også med.
4 stk. søskenbarn spiser dagens første is etter barnetoget.

Fornøyd jente som fikk låne storebror sin traktor.


Smiiil....
En liten fornemmelse av vår....., årets varmeste og flotteste dag. Det glitet til med hele 22 grader, og blomstene spratt ut som bare det.Gult er kult.
Har faktisk lyst å scrappe denne uken, så får se hva det blir til i kveld. Har jo mange artig nye bilder nå.
Ha en fin dag.
Iselind

onsdag 12. mai 2010

Konfirmant- bonus hos STM


Jeg skal i konfirmasjon i morgen, og da måtte jeg bare lage et kort. Jeg er ingen kortmaker, så jeg måtte finne inspiration et sted, og denne gangen ble det en lift av et nydlig kort Screppa Torill har laget.
Samtidig, så så jeg at STM har en liten konfirmasjons bonus gående, så jeg slenger meg med på den oppgaven med dette kortet.
Endelig ser det ut til at vi skal få litt vårlige omstendigheter her i Nord. Det er langhelt og værvarslet lover strålende sol med deilige temeraturer. Det skal bli så godt.
God helg alle sammen. (utrolig deilig å kunne si det på en onsdag)

tirsdag 4. mai 2010

Alstahaug maraton 2010- klarer jeg dette tro?

Like etter jul startet jeg å trene igjen etter flere års forfall på den fronten. Jeg ble utfordret av en av mine kolleger om å bli med å trene meg opp til å løpe et halv maraton den 12 juni 2010, og det ble jeg altså med på. Spennende å se hva man faktisk kan klare på så kort tid.
Så i mange timer denne våren har jeg slitt, svettet, hatt vondt i bena, sovnet tidlig på sofaen, men ikke minst, blitt i bedre form. Og det er gøy folkens.

Det er litt skummelt, for 12 juni nærmer seg med stormskritt, og jeg har enda mange timer med trening foran meg før jeg kan klare å løpe så langt som 21 km i strekk.

Bildet over er fra en av mine første treningsøkter like etter jul, og da var det sinnsykt tungt. Klarte så vidt å løpe 5 km, og da gjorde jeg det med blod smak i munnen.
All denne treningen er nok syndebukken for at det har blitt lite scrapping på meg. Men det kommer, var bare godt med litt scrappe pause.

Under er løypen jeg skal løpe, og er vi heldig med være den dagen, finnes det ikke noe flottere sted å løpe. Det er rett og slett vakkert der.


Ha en strålende dag.
Iselind

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails