onsdag 31. mars 2010

SteinkjerScrepp(a)

Da er det snart tid for en helg med bare scrapping. Du og du som jeg gleder meg.

fredag 19. mars 2010

STM- mars bonus

I går kveld scrappet jeg sammen med min gode scrappe vinninne Siv Anne. Jeg tenker hver dag på at jeg må få scrappet, men desverre, så har det blitt lite i det siste.

Derfor, så koste jeg meg masse da jeg lagde denne til mars bonusen inne på Scrapping the music. Her skulle man la seg inspirere av fugl/sommerfugl.

Jeg er så glad i bildet av datteren min, for det er akkurat sånn hun er. 100% avhengig av bamsen sin, og hvis hun fikk bestemme, så vil hun kose med bamse hele tiden.har brukt mønster ark fra Ladybug and friends. Blomstene er klippet ut fra Websters page ark.

Sommerfuglene har jeg laget med sjablong og glimmermist (kaffe latte), blonde, perler fra Prima, og miniroser.Håper dere liker den..., og god helg.fredag 5. mars 2010

Skissedilla # 49

Jeg er tante til ei nydelig jente som har bursdag snart, og det har blitt tradisjon at jeg lager en layout som bursdagskort.

Denne laget jeg i går kveld på en koselig scrappekveld sammen med Siv Anne. Den er laget etter ukens skisse inne på skissedilla som HegeAL har designet. En kjempeartig skisse å arbeide med.

Har burkt mønsterark fra Maja design, blomster fra prima, prima perle swirvel og sommerfugl, sydd med symaskin, prima emballasje, stempel fra Ladybug and friends, mini alfa og miniroser.

Så er det helg igjen. Ute skinner solen, temperaturen er behagelig. Håper så inderlig det holder seg slik hele helgen, for har så lyst å dra på skitur med pølse og kakao i sekken

Uansett....GOD HELG!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails