lørdag 30. januar 2010

Scrappehuset- favoritt stil?

Inne på Scrappehuset har de en utfordring gående om å scrappe i sin favorittstil. År 2009 ble et år hvor jeg fikk prøvd meg på mange ulike stilarter, og for meg ble det litt vanskelig å finne ut av hvilken stilart jeg liker aller best å scrappe i, derfor begynte jeg bare å scrappe en layout, og dette ble altså resultatet. Litt lag på lag/shabby med et lite snev av white space........eller hva?
Ble i allefall fornøyd med resulatet. Bildet er av jenta mi som elsker å gå rundt i morgenkåpen sin....som i øvrig er av fargen grønn. Sikkert derfor jeg endte opp med den fargen på layouten.
Håper dere liker den. Legger ved et detalje bilde.


Ha en fortsatt fin helg....!
Iselind

fredag 29. januar 2010

Steinkjerscreppa 2010


Da har jeg meldt meg på SteinkjerScreppa 2010 som går av stabelen 10-11 april. Gleder meg masse til å være kreativ sammenmed en gjeng scrappeglade damer.
Jeg har hatt litt scrappetørke i det siste, men i går fikk jeg faktisk scrappet en LO, så forhåpentligvis så er jeg i gang igjen. Nå venter jeg bare på et lys ute som det går an å ta bilde i. Akkurat nå blåser og snør det masse, så det ser ikke ut til at det blir i dag.
Ha en flott helg alle sammen....
Iselind

søndag 24. januar 2010

Minialbum til 40 års jubilant

Jeg har vært i 40 års bursdag til min gode scrappe venninne Siv Anne nå i helgen, og i den anledningen har jeg sammen med Julie lage et lite minialbum. For øvrig første gang jeg lager et minialbum, og garantert ikke siste gang, for det var kjempegøy.

Denne er bygd opp på 2 papirposer bundet sammen med bind it all maskin. Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk da Julie foreslo ideen, men nå er jeg bare veldig fordnøyd med resultatet, og det var kjempegøy å gi den bort til Siv Anne, for hun viste virkelig glede da hun fikk den.


Noen av sidene har en lomme som vi har lagt en tag med et par scrappe utfordringer i. Nå gjenstår det bare å se om hun tar utfordringene.....de er nemlig litt vriene...he he!

I lomme nr. 2 la vi en tag med en konvolutt med gavekort til valgfri scrappebutikk:)

Her er baksiden, og bildet gjenspeiler litt den moroa vi hadde da vi laget albumet. Utrolig gøy å scrappe noe sammen med andre. Dessuten, så fikk jeg brukt en masse restepapir, og da er jeg jo godt i gang med nyttårs forsettet mitt om å bruke av restebunken min...som bare vokser og vokser.
Siv Anne.....det var en knakande god fest i går- takk for at jeg fikk komme.
søndag 10. januar 2010

AwardDenne awarden har jeg fått fra 3 dyktige scrapp jenter, nemlig Siv Anne, Jannhild og Mette. Tusen takk skal dere ha. Ble kjempe glad jeg.

Reglene for denne awarden er som følger:


1. Kopier awarden til bloggen din.

2. Link til den personen som ga deg awarden.

3. Fortell 7 interresante fakta om deg selv.

4. Velg 7 andre bloggere som du vil sende awarden til.

5. Link til deres blogger.

6. Legg igjen en kommentar i bloggen deres, slik at de får vite om denne awarden.
7 ting om meg selv- ikke vet jeg hvor interessante de er??:
  1. Gift med verdens beste mann
  2. elsker å trene....blir desverre alt for liten tid
  3. Sjokolade...må ha det, bare må ha det.
  4. tok utdannelsen min i København
  5. er fysioterapeut
  6. Går gjerne turer i skog og mark, gjerne sammen med familien min
  7. ser på serier på tv 2 hver tirsdag kl 21.40
Det er et mangfold av scrappere som inspirerer meg, så denne kunne jeg gitt videre til veldig mange, men denne gangen ble disse 7 valgt ut. Takk for all inspirasjon.
2. Tove
5. Hege
7. Lene

En til til skissedilla # 41

Det er nesten umulig å ta gode bilder på denne årstiden, speisielt når det regner og er helt grått og trist ute. Men jeg har alikevel lyst å levere et bidrag til ukens skissedille, selv om kvalitteten på bildet er så som så. Bakgrunnsarket er altså lyseblått. Syns skissen var så utolig artig å jobbe med.

I dag skulle vi egentlig ut på skitur for å grille pølser og drikke kakao, men været ville det annerledes. Det blir vel heller en dag med sport på TV regner jeg med.
Uansett, ha en fin dag....

torsdag 7. januar 2010

Scrapping the Music- Januarsangen

Jeg har latt meg inspirere av alle de flott rosa vinter layouter rundt om kring da jeg laget denne til scrapping the music sin utfordring: "Her kommer vintern" med Jokke og Valentinerne.
Måtte scrappe en bilde serie av datteren min sitt første møte med snø. Så fikk jeg meg sy maskin i julegave, og den måtte jo prøves.....kan hende det blir noen layouter med symaskin søm i tiden fremover. Artig;)
Håper dere liker den.

Takk til alle som ser, og takk til alle som legger igjen en kommentar. Det er bare så hyggelig altså;)

Klem, Iselind

mandag 4. januar 2010

Skyhøye forventninger- skissedilla # 41

Da har jeg scrappet årets første layout. Den er scrappet etter ukens skisse inne på skissedilla. Bildene er av sønnen min på jul aften (hmmm...lite som minner om jul her). Han tullet og tøyset hele dagen, og var propp full av forventninger over alle pakkene som lå under treet. Måtte bare lage en leken layout.
Dessuten, så er et av nyttårs forsettene mine å bruke litt rester, og her hat jeg kun brukt papirer fra restebunken....som har tendens til bare å vokse å vokse.

Håper dere liker den, jeg hadde det i allfall gøy!

Ha en fin kveld....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails