torsdag 31. desember 2009

Mine topp 10

Etter en liten blogg runde omkring i blogglandia, ble jeg også inspirert til å lage en topp 10 liste over mine layouter. Dette har vært et spennende og kreativt år for min del. Jeg har prøvd meg på mange ulike stilarter, og jeg har valgt ut litt forskjellig i helt tilfeldig rekkefølge. Som dere ser, så ender jeg ofte opp med white space. Det er vel det jeg liker best å scrappe.


Denne ble er en av finalebidragene til papircup på papirgleder som pågikk hele våren. Har tegnet alt selv med promakers....en annerledes, men artig layout som betyr mye for meg, mest pga. historien bak bildene.


Et forsøk på monokromatisk inne på scrappehuset. Vet ikke helt hvor monokromatisk den er, men jeg ble fornøyd med layouten alikevel jeg.

Dette er en av mine favoritter fra dette året. Er så glad i bildet.
Denne var også med på en monokromatisk utfordring inne på scrappehuset.


Denne vant jeg cluster utfordringen med på scrappehuset. Litt stolt altså;)


Denne layouten har jeg også blitt veldig glad i. Scrappet etter en skisse som Anne Bodil laget for skissedilla. Jeg vant faktisk;) Atig.


Jeg er glad i broderier på mine layouter, det tar tid å lage, men så setter jeg mitt personlige preg på layouten syns jeg.

Gul og orange er ikke en farge jeg scrapper så mye i , men denne ble jeg veldig fornøyd med. Måtte lage en båt side til en gutt som er totalt hekta på båt.


Ikke så ofte jeg scrappe meg selv, men denne lagde jg til en BOM utfordring inne på Papirglder. Bildet har min gode venninne Julie tatt.

Jeg er veldig fornøyd med bildet på denne layouten. Liker så godt plasseringen av datteren min.

Denne ble laget tidlig i år, og den vet jeg ikke om så mange av dere har sett. Jeg er glad i den også jeg.
Takk for at du ser. Gelder meg til et godt nytt og kreativt år.


mandag 28. desember 2009

Scrappehuset -Chabby chic utfordring


Da fikk jeg endelig scrappet litt i går kveld, og dette ble min løsning på scrappehuset sin utfordring om å scrappe i chabby chic. Måtte bare scrappe dette søte bilde av vår lille romjulsprinsesse.

søndag 27. desember 2009

God romjul til dere alle....

Da er vi godt inne i romjulen, og så langt har vi hatt en fredelig og koselig jul. Barna har vært eksemplariske og kost seg masse. De var vel som barn flest full av energi og forventning på julaften, så det var ikke så lett å få tatt noen bilde av dem. Det ble noen i allefall....., etter litt lokking med godterier;)

Scrappelysten har vært borte en stund, og det har vært ganske irriterende. Jeg har rett og slett ikke hatt lyst, men nå i kveld kjente jeg at den begynner å komme snikende tilbake, så når ungene har krøpet til køys, skal jeg sette meg ned med scrappe sakene. Ha en fortsatt god jul alle sammen. Gleder meg til et godt og kreativt år om ike så lenge.onsdag 9. desember 2009

STM har julegaver, og HegeAL`s dille


Scrapping the music deler ut julegaver til 3 av sine faste følgere. Håper jeg er en av de heldige, for det gjør ingen ting med litt scrappesacer under juletreet.
Jeg er godt i gang med julegavene...heldigvis, så blir det ikke så mye i siste liten stress.
Som et forslag til hva man kan kjøpe i julegave, så syns jeg det å gi bort en opplevelse er en kjempe god ide. Jeg blir i alle fall glad hvis det er noe som gir det til meg.

HegeAl valge ut min layout " Besøk av Nissen" som sin dille denne uken. Tusen takk Hege. Kjempestas....

mandag 7. desember 2009

ScrappelysetJeg er så heldig å ha fått en kjempeflott omtale inne på scrappehuset i den faste spalten "Scrappelyset". Jeg ble kjempeglad, og setter stor pris på hvert eneste ord. Tusen takk jenter.

torsdag 3. desember 2009

Skissedilla # 36Nå er det lenge siden jeg har scrappet etter skisse inne hos skissedilla, men denne uken fikk jeg tid til å lage min løsning på Anette sin flotte skisse. Fant et bilde fra julaften i fjor. Julenissen kom på besøk, og det var litt skummelt og veldig spennende på samme tid.

Her har jeg kost meg med ark fra 3ndy papir- Jul i skogen. Herlig serie.


Takk for titten og takk til alle de som legger igjen en koselig kommetar. Jeg blir så glad for hver eneste en.

tirsdag 1. desember 2009

Award


Tusen takk Vibeke for denne awarden. Jeg ble skikkelig glad for denne flotte oppmerksomhete.
Dette er hva hun skriver:
Ei som jeg har stor sans for om dagen er Iselind. Den dama scrapper som bare det!! Har så stor sansen for oppsettet du bruker - og ikke minst all den flotte håndsømmen din!! Takk for at du er så flink til å inspirere alle oss rundt deg:)
Da er det min tur å gi den tilbake, og den første jeg gir den til er tilbake til Vibeke. Du er en stor inspirasjonskilde for meg. Er alltid innom i din blogg når du kommer med noe nytt. Du skrapper den ene flotte layouten av jentene dine etter den andre. Liker også at du alltid har med tekst. Artig dokumentasjon å se tilbake på senere for jentene.
Den andre som får den er min gode venninne Julie, (www.scrapperiet.no )Du inspirerer med med og uten scrappe saker. Tusen takk for at du er den du er. Du er så flink, og jeg digger den rene "enkle" scrappe stilen din. Du er en av de som virkelig har gitt meg utfordringer, glede og gode samtaler rundt denne hobbyen, og det håper jeg fortsetter.
Den tredje er Siv Anne, som også er en av mine gode scrappe venninner. Du gir meg masse inspirasjon og jeg beundrer din allsidighet. Kjempeflink er du. Gleder meg til vi skal ha scrappetreff igjen.
Den fjerde som får er Jannhild. Du og du for en scrapper. Hun er fabelaktig flink med kort, men når hun scrapper layouter, blir jeg helt stum av beundring. Vil se mer Jannhild.....!
Den femte er Randi. Har dere sett de utrolig flotte boksene hun har laget i det siste. Rett og slett bare helt utrolig flotte. Absolutt verdt et besøk.
Så vil jeg også gi den til Lula. Du er utolig flink....en av mine favoritt scrappere her i norge. Digger den lekne, men også rene stilen din. Er innom bloggen din nesten hver dag. Takk for all inspirasjon.
Her snør det, og julestemningen kommer sigende....det er så koselig med førjulstid.
Ha en fin kveld alle sammen.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails