søndag 29. november 2009

1. Søndag i Advendt


Jeg har latt meg inspirere av alle de flott advendt stakene som er dekorert rundt omkring i bloggene, og nå er altså vårt først lys tent. Det er så koselig.
Vi har pyntet til advendt i dag med julemusikk i bakgrunnen, og Elias har vært ivrig og spent. Ute har det til og med kommet litt sne, så julestemningen er stigende. Nå gleder jeg meg til desember og jul.
Ha en fin advendt stund.
Iselind

lørdag 28. november 2009

Julekort

Et julekort laget med ark og stempel fra Ladybug and friends, blomster fra Prima, litt blonde og en dusj med glimmermist i fargen sølv. Bildet har jeg hentet fra nettet.
Takk for at du titter innom i min blogg. Blir så glad over alle de koselige kommetarene dere legger igjen.

søndag 22. november 2009

Scrappehuset og stjernene

Inne på Scrappehuset skulle vi la oss inspirere av stjernene. Jeg bare måtte lage denne layouten av sønnen min. Han er ofte sliten og trett etter en travel og lang dag i barnehagen, men han nekter for at han er trett. Det hender titt og ofte at han bare skal "hvile" seg litt mens han ser barne TV, og sovner. Da er det bare å ta kveldsstellet på sofaen og bære han i seng. Han er så god atte.

Juleverksted hos STM


Scrapping the music har et lite juleverksted gående, og jeg har laget dette veggbildet til den utfordringen. Det skal henge på døra vår når desember kommer for å ønske alle som kommer på besøk en riktig god jul.
Her har jeg pyntet et stykke bølgepapp med en seviett og decoupage lim. Brukt mønsterark fra 3ndy papir og Maja design, bling sviwl, tyll, miniroser, kjemperose, blonde, glimmermist i fargen sølv, perlemorsknapper som oppheng.
Takk for titten....

onsdag 18. november 2009

Oddbjørg har julecandy


Oddbjørg har en kjempeflott candy hun ønsker å gi bort nå før jul, og jeg blir kjempeglad hvis jeg er så heldig å bli trukket ut som den heldige vinner.
Hun er en utrolig dyktig scrapper, så det er verdt å ta en tur innom i hennes blogg. Det bugner av små skatter der.

tirsdag 10. november 2009

Scrappehuset- lift LOèn


Scrappehuset har en oppgave hvor vi skulle lifte en layout, og her altså mitt resultat. Kanskje litt fri tolkning, men den levde litt sitt eget liv underveis. Hadde det gøy da:) vet at det er jule mnd. inne på scrappehuset, og at det derfor hadde vært mest naturlig å scrappe et jule tema, men jeg har altså scrappet et bilde fra i sommer. Sønnen på 4 min er ekstremt opptatt av alt som har med båt å gjøre. Han kan starte, kjøre, gire og fortøye båten selv, bare med litt hjelp fra pappa. På bildet er han veldig fokusert. Måtte bare dokumenteres.
Her har jeg brukt ark fra 3ndy papirer ogthree bugs in a rug, blomster fra prima, glimmermist, bokstavklistermerke fra BG og adornit og bølgepapp.
Takk for titten

mandag 9. november 2009

Julekort- bonus fra STM

Jeg er jo egentlig ingen kort lager, men under scrappeningen sist helg ble det produsert så mange fine julekort. og jeg ble skikkelig inspirert.
Jeg har stort sett brukt ark fra Ladybug and friends. Det øverstet kortet har jeg liftet, men hvet ikke av hvem.
Jeg slenger meg på STM sin utfording om å lage julekort med disse tre.lørdag 7. november 2009

Krøll og Puss med screppa

Under scrappeningen i Mosjøen var jeg så heldig å få delta på Krøll og puss kurs med Torill Fossum Stamnes. Det var kjempeartig og veldig inspirerende.

Torill er ei kreativ dame som lager utrolig mye lekkert. Det er absolutt verdt å ta et besøk i bloggen hennes.

Denne layouten er resultatet av kurset. Hun hadde på forhånd bestemt hvordan layouten skulle bli, så alle layoutene ble ganske like, men jeg lærte alikevel mange kreative teknikker og en annen måte å tenke på når det gjelder å bygge opp en layout.

Denne ble også til under scrappeningen, og her har jeg blitt inspirert av kurset jeg var med på.

fredag 6. november 2009

Carrin Sofies julekalender candyHar du lyst på en julekalender fylt med scrappesaker bør du ta en titt i Carrin sin blogg. Hun har en vanvittig kul scrappestil, og er til stor inspirasjon for meg.

tirsdag 3. november 2009

Scrapping the music # 22Dette er min løsning på Scrapping The Music sin sang " Ta livet som det faller seg" fra jungelboken, og det ble også min tittel på layouten. Snuppa mi på 1 år har hele livet foran seg, og da syntes jeg at tittelen passet så fint.

Layouten er en lift, men jeg aner ikke av hvem. Den ble til under årets scrappening.

Her har jeg kosa med med å brodere solen, de små detaljene er klippet ut fra 3ndy papirer, bånd fra panuro og små bokstaver fra Adornit.


takk for titten.

mandag 2. november 2009

Oldemors fang

Denne ble også til under scrappeningen. Layoten er scrappet etter skisse laget av Anne Bodil.
Her har jeg brukt:
- mønsterark fra ladybug and friends
-blomster fra ladybug and friends
- blonde fa husfliden
- stempel på gammel bokside
- perler
- miniroser
- mini bokstaver fra adornit
- vintage element fra melissa frances

Takk for titten......

søndag 1. november 2009

skissedilla # 31

Da har jeg fått summet meg litt etter en fantastisk helg med bare scrapping. Årets Scrappening 2009 ble nettopp avsluttet, og gjett om jeg har stor kost meg sammen med en gjeng flotte damer. Er utrolig godt fornøyd med produksjonen, 7 layouter og 3 kort. Kommer til å legge ut litt etterhvert som jeg får tatt bilder.I første omgang legger jeg ved denne som er løsningen på HegeAL sin skisse inne på skissedilla. Bildekvaliteten er ikke den beste desverre, men bakgrunner er helt hvit i hvirkeligheten.

Her har jeg brukt restepapir fra Prima, glimmermist, blomster fra prima, klistermerkebokastaver fra doodlebug, og knapper.

Bildene er av gutten min som fra å bare ville bade i badekar gikk fra å bare ville dusje over natte. Det måtte dokumenteres.Takk for at du ser.


Jeg bakte en sjokoladekake til scrappeningen, og det var flere som spurte etter oppskriften, så jeg legger den ut her jeg.


200g margarin, 2,25 dl vann og 3-4 ss kakao- dette smeltes til kokepunktet
4,5 dl sukker og 2 egge- hvispes til eggedosis
4,5 dl hvetemel, 2 ts bakepulver 1, 25 dl kefis melk

stekes på 180 grader 25 min

Fyll: (skal has på med en gang)
100 g smeltet smør
6 ss melk
4 ss kakao
350 g melis
1 ts vanlijesukker.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails