lørdag 26. september 2009

Skissedilla # 26

Hadde koselig scrappebesøk for et par dager siden av Julie hvor jeg fikk laget en løsning på ukens skisse inne på skissedilla. Det ble en litt fargerik LO av min datter som både er veldg fargerik og har et veldig temperament.
Har brukt ark fra Prima, bånd kjøpt for mang år siden fra panduro, "fargerik" i overskriften har jeg skrevet selv med promaker tusjer, "temperamentsfull" er stanset ut med Moxie alfabet fra QK.

Skulle gjerne ha scrappet mye mer, men tiden strekker bare ikke til....! Heldigvis er det snart årets scrappening her i Mosjøen, og det gleder jeg meg masse til. Da skal det scrappes, scrappes, skravles og få masse inspirasjon fra kursholdere og med scrappere.

mandag 14. september 2009

STM # 18

Hadde et koselig scrappetreff sammen med Siv Anne i går kveld, og da ble deenne layouten til.
Denne gangen inne på Scrapping the music, er det sangen Tigergutt med CC Cowboys vi skulle hente overskrift fra. Min overskrift ble: " Lille Frk. Fryd elsker blåbærsuppe. Frk. Fryd er hentet fra teksten.
Hjemme hos oss er blåbærsuppe en stor favoritt, også hos minste jenta. Armer og ben går opp og ned, og på kryss og tvers når det serveres. en fryd å se på:)
Har brukt mønsterakk fra little yellow bicycle, utklipte elementer fra onirie ark, klistermerkebokstaver fra BG og MM. enkelt og greit:)
Takk for at du tiiter innom i min blogg....

fredag 11. september 2009

Scrappehuset og cluster stil


Denne LO`en har jeg laget for en stund siden, men har ikke lagt den ut i bloggen min. Inne på Scrappehuset har de en utfordring om å lage en LO i cluster stil, og denne har jeg lyst å ha med på den utfordringen. Håper den godkjennes....
Bildet er av datteren min da hun var 4 uker gammel og sov for det meste. Er hun ikke søt?
Har klippet ut blomster fra MM ark og klistermeke bokstaver fra MM.
Takk for at du ser....

1 år og mnd. gullunge?

Min kjære datter Sanne fyllte sitt første år i går. Tenk, et helt år allerede. Tiden går så fort. Kjempeglad i deg jenta mi. Må jo prøve med dettesøte bildet som månedens gullunge for september inne på fotoverden.

lørdag 5. september 2009

Scrapping the music # 17

Her er mitt bidragt til Postgirobygget sin sang "Idyll" inne på scrapping the music. Har brukt ordet Sommer fra tesksten, eller gjort om "det var sommer" til "det er sommer".

Har brukt ark fra scienic route, og overskriften har jeg brodert selv.

Takk for at du ser....

tirsdag 1. september 2009

Jeg vant....

Anne Bodil Gursli hadde laget en flott skisse forrige uke inne på skissedilla, og vet dere hva.....? Hun plukket ut min tolkning av skissen, og jeg vant denne flotte pakken. Tusen takk Anne Bodil. Jeg ble kjempeglad og litt stolt.

Her er hva hun skriver: Hei! Jeg har sett gjennom alle bidragene, og det er nesten umulig å velge bare en, men etter mye kikking fram og tilbake endte jeg opp med "Pause" LOen. Denne var helt nydelig, i farger, detaljer og oppsett. likte veldig godt tolkningen av skissen, med det litt enkle oppsettet. Synes dessuten at skissen er lett gjenkjennelig. Hilsen Anne Bodil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails