torsdag 27. august 2009

Skissedilla # 22

Dette er min løsning på ukens skisse inne på skissedilla. Skissen er tegnet av gjeste designer Anne Bodil. En kjempeartig skisse å arbeide med.
Bildet er av sønnen min som er en veldig aktv gutt, men som av og til trenger en pause han også.
Jeg havnet litt i vintage stilen igjen, men det er jo så gøy. Dessuten, så digger jeg Maja arkene, og her har jeg brukt 3 stykk av dem.
Takk for at du titter innom å ser.....


tirsdag 25. august 2009

Tusen takk...


Tusen takk HegeAL for at du valgte ut LOèn min PÅ sykkel uten støttehjul som en av vinnerne av ukens skisse på skissedilla. Det setter jeg stor pris på. Gratulerer til de andre vinnerne også!
Her er hva hun har skrevet: Digger kombinasjonen av svart og limegrønt. Monsteret er jo bare megasøtt her, også er det jo en viktig begivenhet å scrappe!

lørdag 22. august 2009

Lag på lag - utfordring fra scrappehuset

Denne LOèn har jeg laget til scrappehuset sin utfordring om å lage en LO i lag på lag. Har brrukt ark fra MM, notat ark fra MM, bazzil med blå glimmermist, bånd fra MM, bokstaver fra BG og MM, blomster fra ladybug and friends, miniroser fra papirgleder, grønne blomsterstilker er klippet ut fra onirie mønsterark, gammel bokside og blingsvirvel. Har også brukt symaskinen.

Bildet er av Sanne 11 mnd, som koser seg i badebassenget ute på verandaen da gradestokken viste 30 varme grader. HUn stor koser seg i vann- det er rett og slett nytelse for øyet å se på henne.

fredag 21. august 2009

Skissedilla # 21

Da har jeg endelig kommet igang med scrapping igjen etter en lang sommerferie.
Her er min tolkning på ukens skisse inne på skissedilla. Elias ville plutselig lære å sykle uten støttehjul en dag, og da var det ikke annet å gjøre enn å ta dem av. Det som viste seg, var at gutten allerede kunne sykle. Gjett om det var en gutt som var stolt.....,ja, foreldrene også.
Har brukt: bazzil, mønsterark fra scenic route, notat ark fra ladybug and friends, monster fra 3ndy papir, BG bokstaver og MM bokstaver.
Takk for at du ser.....

onsdag 12. august 2009

Ingvild feirer med en RAK

Ingvild feirer at hun har hatt 200 000 besøkende i bloggen sin med en fantastisk RAK.
Har du ikke vært innom å tittet i bloggen hennes, så anbefales det. Hun skaper det ene flotte etter det andre, og jeg blir ofte stum av beundring over alt det fantastiske hun lager.

torsdag 6. august 2009

Award

Jeg fikk denne flotte awarden av Toto og tutou. Tusen tusen takk. det varmet veldig.
Ta en titt innom bloggen hennes. Hun lager masse spennende og flott.

Da er det min oppgave og gi den videre til tre scrappere som inspirerer meg masse.
Den første som får den er Julie (www.scrapperiet.no), min gode venninne. Tusen takk for all inspirasjon du gir meg og for at du er den du er. Du er god.

Den andre som får en award er Vibeke. Digger din kreative scrappestil. Du er helt rå på spennende detaljer. Takk for at du inspirerer.

Den tredje som får an award er Isabell. Hun skaper utrolig vakre layoter. Jeg bare ser og ser når hun lager noe nytt. Takk også til deg for all inspirasjon det er å hente hos deg.

Ha en fin dag alle sammen. Det er lite scrapping for tiden, men været gjør at jeg heller vil være ute. Sommeren her i nord har og er bare helt fantstisk. Håper det bare varer og varer enda en stund.

Takk for at du titter innom her hos meg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails