torsdag 25. juni 2009

Stripa uke 25


Jeg er med på Stripa inne på Minneriket denne uken, og det setter jeg utrolig stor pris på. Takk Silje for at du valgte ut min layout.
Her er det hun har skrevet: jeg velger meg denne fantastisk nydelige LOen Iselind har laget. Den er så herlig sart og sommerlig. Tusen takk for inspirasjonen

mandag 22. juni 2009

Scrapping the music # bonus oppgaveScrapping the music har en bonus oppgave gående hvor ordet "vakker"skal brukes på en eller annen måte i tittelen. Min tittel er: Du er den vakreste blomsten.

Jeg har scrappet endel vintage i det siste, og hadde bestemt meg for at denne layoten skulle jeg lage i en annen stilart. Det ble mer C&S.
Jeg har brodert for hånd stilkene og "vakreste" tittelen, brukt primablomster, knapper, brads, blånde med gult garn i og MM klistermerkebokstaver.

Dette bildet av min datter syns jeg er så koselig. Jeg får den gode sommerfølelsen av å se på det, og sommerfølelse er bra å ha i disse dager. I dag skinner solen ute, og det ser ut til å bli en flott dag.

Takk for at du titter innom bloggen min, og ha en fin dag.lørdag 20. juni 2009

Scrapping the Music # 12

Denne runden har Scrapping the Music valgt ut sangen "Flink" med De lillos og Ida Maria. Jeg har valgt å bruke strofen "100 % naturlig" fra sangen i min tittel.Jeg har brukt mønsterark fra Maja design, blomt fra ladybug and friends, blå miniroser, naturlilg i tittelen har jeg skrevet selv med promaker tusj, blonde, klistermekebokstaver fra MM og BG, notatark fra Ladybug and friends, rub ons fra BG (ramme) og Scrapbook(sort blomst), knapper, bånd, gamle boksider, raspet og svertet med distress ink.

Takk for at du ser.

Legger ved et par detaljebilder.


torsdag 18. juni 2009

Scrappehuset og vintage LO

I går fikk jeg en pakke i posten med masse nye ark fra Maja design, blomster og bling. Det klødde i fingrene etter å komme i gang, og på et scrappetreff hjemme hos Siv Anne ble denne LOèn til. Den er laget til Scrappehusets utfordring om å lage en lo i vintage stil. Dette ble kanskje litt mer romantisk chbby chic enn den litt slitte vintage stilen, men for meg går det under samme stil.

Jeg har brukt ark fra Maja design,engel klippet ut fra maja ark, bling swirvler, blomster fra ladybug and friensd, miniroser i fargen vintage pink, blonder, glimmermist (vintage pink), klistermerkebokstaver fra BG og MM, glitterlim, ghos shape, tyll, dato stempel, gamle boksider, raspet og svertet med distress ink( vintage photo).

Legger ved et par detaljebilder.

Takk for at du er innom her å ser....


onsdag 17. juni 2009

Skissedilla # 12Da har jeg gjort min tolkning av skissedilla sin skisse denne uka. Skissen er laget av nabon.
Flott skisse å jobbe med. Har brukt glimmermist i fagen sølv, men det synes kanskje ikke så godt.
Bildet av datteren min på 9 mnd. som er så søt så søt.


Takk for at du er innom bloggen min å ser.

fredag 12. juni 2009

Fotografering og mnd. gullunge

I dag har det vært en nyyydelig dag her opp i nord, og jeg og datteren min Sanne på 9 mnd. har vært ute på tur. Med var også kameraet, og dette er noen av bildene som ble tatt.
Er hun ikke søt?

Prøver meg med disse bildene på mnd. gullunge inne på fotoverden.
onsdag 10. juni 2009

Skissedilla # 11


Jeg hadde et veldig koselig scrappetreff sammen med Siv Anne og Julie i går. De lager mye lekkert, så det er verdt å ta en tur innom bloggen deres for å se.
Jeg fikk laget en LO til skissedilla sin skisseutfordring.
Ganske fornøyd, for jeg fikk brukt et mønsterark jeg har hatt liggende veeeldig lenge.
Takk for at du titter innom her hos meg...

tirsdag 9. juni 2009

Scrapping the Music # 11

Jeg har lenge smugtittet inne på STM uten selv å levere bidrag, men denne gangen bestemte jeg meg for å lage en LO. Jeg har valgt å bruke strofen " smiler hver dag", fra sanen " En solskinnsdag" som tittel på layouten min.

Her har jeg kost meg masse med flotte mønsterark fra Prima, primablomster, miniroser, thickers, glimmermist, blonde, gamle boksider, symaskinen, raspet og svertet.
Takk for at du er innom bloggen min å ser.


Legger ved noen detaljebilder
lørdag 6. juni 2009

Anne Kristines lekre blog candy


Anne Kristine feirer 1 år som blogger, og dette feirer hun med en lekker blog candy som trekkes den 21. juni. Ta en titt innom bloggen hennes å se alt det lekre hun lager. Jeg har hentet insirasjon hos henne flere ganger.

onsdag 3. juni 2009

Vel overstått 4 års dag

I går hadde sønnen min 4 års dag, og huset var fylt opp med bursdagsgjester, pølser, kaker, brus, gaver, en dose spenning og forventning.

Bursdagsbarnet selv har en stor interesse for skjørøvere og skip for tiden, og hadde personlig bestilt en sjørøverskip bursdagskake. Jeg kunne ikke annet enn å ta utfordringen på strak arm, og ble egentlig ganske fornøyd med resultatet.
LinkWithin

Related Posts with Thumbnails